Anunturi SPAM

De ceva vreme ma confrunt cu o problema destul de iritanta si nu stiu cum sa ma comport. Adica sunt atat de iritat incat as vorbi extrem de urat si as si bate pe cineva..deci as devin extrem de violent.
Detin, din proximativ 2007, un site www.viatadeapoi.ro. A fost o idee de-a mea putin iesita din standarde. Bun, este un site unde oamenii isi pot adauga anunturi de decese, comemorari si locuri de veci virtuale. Am si o sectiune pentru animale.
Site-ul nu este foarte bine optimizat, nu prea am lucrat la acest lucru si se sustine in timp singur. Are vizite destul de putine, nu face foarte mult trafic si este un site modest.
De aproximativ un an site-ul este SPAM-uit cu anunturi de diferite feluri. De la vanzari diverse si telefoane GSM la vanzari de rochii de mireasa si imobiliare. De fiecare data am incercat, impreuna cu programatorul meu, sa introducem niste blocaje pt. a mai posta acest tip de anunturi. Niciun rezultat. Au contiunat in a posta anunturi de toate felurile din ce in ce mai multe…
Pe site am un regulament si termeni si conditii de utilizare a acestuia. Nimic nu-i misca pe acesti SPAMM-eri. Continua, ca niste retardati ce sunt, sa posteaza anunturi. Ma gandesc ca oricum nu le aduce niciun beneficiu postarea acestor anunturi deoarece site-ul nu este unul specializat in anunturi, nu are vizibilitate buna si nici trafic pe masura. Deci sunt niste anunturi doar ca sa fie postate.
Reprezentantii directi ai acestor site-rui sau cei responsabili cu optimizarea lor, din punctul meu de vedere sunt niste retardati (retarji). Nu inteleg de ce unineuronalul continua sa posteze anunturi pe un site care nu ii aduce niciun beneficiu. Nu inteleg. Sunt prosti, idioti sau pur si simplu tampiti?
Neuronul lor unic nu face fata la o presiune mai mare a informatiei probabil si da rateuri..
Ultimele doua anunturi de acest fel:
1. de la http://www.miresele.ro
(001701) anunt din: 2010-03-20
Dagadita, Marian
Superb wedding gowns, rochii de mireasa 2010, rochii de ocazie, cele mai extravagante si exclusive modele pentru cele mai exigente gusturi, 0770974691, http://www.miresele.ro
Craiova, jud. Dolj
Marian
2. http://www.estatebusiness.ro/ (l-am gasit si pe fraieru asta ca nu-si lasase email sau adresa www.)
(001700) anunt din: 2010-03-20
Gall, ALex
Exceptional villa for rent, architectural jewel of 1940s, exquisitely redecorated. ideal for embassies, consular residences, international organizations, representative companies headquarters etc., in Casin Monastery area, Bucharest. Available starting June 1st, 2010.
Bucuresti, jud. BUCUREŞTI
Alex Gall

Va las pe voi sa comentati aceasta situatie…bizare.
Eu sunt prea nervos si mi-e ca ii spurc un pic..

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: