Magazin online de haine de firma

De curand, aproximativ doua luni, am inaugurat un magazin online cu haine de firma – Signatureshop.ro.
Pot spune ca este unul dintre cele mai reusite proiecte ale mele. Grafic sta bine in picioare iar programarea este simpla si functionala. Aici este meritul lui Ionut Cojocaru programatorul cu care lucrez. Un tip care chiar se pricepe.

Ma rog, revin la magazin. In fiecare luna ma duc si fac poze la produsele noi venite la magazin. In principiu sunt numai produse de designer de la arhicunoscutul  D&G la HAVANA sau STELLA McCARTNEY. Produse de calitate si scumpe bineinteles.

Trebuie sa-i fac un pic de reclama. Doar este munca mea :).  Peste inca doua luni sper ca sa fie in primele doua pagini Google la cautari. Acum este pe pagina 5a. A fost si pe a2a dar a zburat de acolo. Greu de luptat cu Google.

Produsele nu sunt chiar asa de speriat. Ma refer aici la branduri-marci. Cred ca in principiu noi romanii stricam brandurile. Vezi ce se inatmpla cu Mercedes sau BMW. Sunt marci de calitate si arhicunoscute dar cumpara-ti tu o marca ca aceastea. Pai nu esti instant etichetat „cocalar”? Pai da. Asa si cu D&G sai Dolce&Gabanna. Nu exista roman cu varste cuprinse intre 17-25 ani care sa nu fi purtat el vo’data o curea D&G cu swarowsky sau un pantof GUCCI.

La Signatureshop gasiti detoate. Si D&G si VERSACE si HAVANA. Totul e sa ai bani in buzunar si sa stii cum e cu moda. Ca de, tonul se da pe Dorbanti, acolo unde este si magazinul. Pe str. Geroge Calinescu colt cu Beller. Usor de ajuns usor de facut. O cumparatura, o cafea la ..PUCCI&Fantucci si asta e.

Saptamana trecuta am facut poze la produse noi. Acum ele se afla si in magazin dar si pe site. Unde mai pui ca reducerile sunt de la 30% in sus. Ajung si la 70% in unele cazuri dramatice :).

Bine, cam asta e despre magazinul Signatureshop. Vizitati-l si astept impresii si comentarii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: